De lente brengt toptelevisie bij National Geographic en Fox

 

Fox en National Geographic zetten hun lenteprogrammatie in met enkele hoogvliegers! Toppers zoals The Walking Dead en Legion zijn terug, maar ook nieuwe series maken hun opwachting en zorgen voor hoge verwachtingen. Het beloven alvast spannende televisiemaanden te worden bij National Geographic en Fox.

 

FOX
  • Mark Strong as Max Easton in DEEP STATE.

DEEP STATE 

Vanaf april.
Fox zal in april menige kijker aan de buis gekluisterd houden, want de spionage thriller serie Deep State gaat dan wereldwijd, en natuurlijk ook in België, in première. Voormalig geheim agent Max Easton ziet zich gedwongen om terug te keren naar zijn oude leven om de dood van zijn zoon te wreken. Maar wie kan hij nog vertrouwen in een wereld waarin de grenzen tussen feiten, fictie en de waarheid steeds moeilijker te onderscheiden zijn? De Vlaamse Lyne Renée schittert hier op het scherm als zijn echtgenote.

 

LEGION

Vanaf april.
Ook kijkcijferkanon Legion komt deze lente terug op het scherm bij Fox. David Haller, alias Legion, gespeeld door Dan Stevens, is een gekwelde man met krachten die het verstand te boven gaan. Zijn krachten gaan ten koste van zijn geest en geplaagd door meerdere persoonlijkheden probeert David weer geestelijk gezond te worden. Maar wat als zijn stemmen en waanbeelden misschien wel realiteit zijn? Het nieuwe seizoen zal starten na een rerun van de eerste reeks met dubbele afleveringen die vanaf 9 maart on air gaan.

 

 

NATIONAL GEOGRAPHIC

 

GENIUS 2: PICASSO

Vanaf 22 april, elke zondag om 21.30. 
Eind april keert de serie Genius van National Geographic terug. Dit keer wordt niet het leven van de briljante fysicus Albert Einstein in beeld gebracht, maar komen we meer te weten over meesterschilder Pablo Picasso, die vertolkt wordt door niemand minder dan Antonio Banderas. ‘Genius 2: Picasso’ schildert ons een beeld van Pablo Picasso zoals we dat nergens nog zagen.