PlattelandsTv in regie bij Transfer

De themazender PlattelandsTv maakt voortaan deel uit van het pakket themazenders van Transfer.

PlattelandsTv is de perfecte zender voor wie wil genieten van het goede landelijke leven. De zender programmeert daartoe in vier thema’s: countrylife, paarden, jacht en visvangst en landelijke beroepen. Verder zijn er ook natuurdocumentaires van prestigieuze leveranciers zoals de BBC. De zender is zowel te zien bij Telenet als Proximus en dat in het basispakket*

Door de samenwerking met Transfer is PlattelandsTv sinds 13 juni ook opgenomen in de Grote Audimetrie van het CIM. De eerste resultaten zijn veelbelovend. Dagelijks bereikt de zender 213.000 kijkers. Dit maakt PlattelandsTv meteen de 7de grootste themazender in Vlaanderen, groter dan bijvoorbeeld Comedy Central of njam!**.

Birgitta De Smet, CEO en Managing Partner van Transfer: “Met PlattelandsTV voegen we weer één van de grotere themazenders toe aan ons aanbod. Door het succes van onze nieuwe  én bestaande zenders is de kijkdichtheid van Transfer jaar op jaar al met 34% gestegen***. De premium content van PlattelandTv past goed bij ons. Het is een kwalitatieve omgeving voor veel verschillende doelgroepen, waaronder de hoge sociale groepen”.

Patrick Vaernewyck, CEO van PlattelandsTv: “Door onze unieke positionering hebben reeds meer dan 300 klanten hun weg gevonden naar onze non-spot formules****. Dit soort partnerships en programmasponsoring blijven we zelf werven. Maar door mee in het groeiverhaal van Transfer te stappen, denken we ook veel nationale thematische adverteerders te kunnen blij maken met onze unieke contexten inzake lifestyle en facts”.