Nieuwe hybride structuur bij Transfer

Antwerpen, 03/12/2018

Transfer neemt een nieuwe stap in haar 7-jarig bestaan. Een herorganisatie van de twee departementen, Planning en Sales, werd doorgevoerd om een nog betere dienstverlening te kunnen leveren aan de klanten. “Het is simpelweg een logische stap binnen een bedrijf dat blijft groeien. We garanderen een betere service naar onze klanten, maar ook naar onze zenders toe”, verklaart Managing Director Michel Dupont. Planning en Sales zullen vanaf heden nog nauwer samenwerken in twee Business Units. Op deze manier wordt de expertise van de twee departementen gebundeld en krijgt de hybride structuur een duidelijke vorm.

Deze twee BU’s zullen geleid worden door Stefan Hougaerts en nieuwkomer Frederick Maes. Frederick was tot voor kort werkzaam als Key Account Manager bij RMB, en komt nu Transfer versterken als Head of Business Unit. Voor Frederick werkzaam was bij RMB deed hij al ervaring op bij verschillende media agentschappen zoals Initiative en Mindshare Belgium om daarna mediaplanner te worden bij Dentsu Aegis Network. Sales Director Laetitia De Dycker blikt positief vooruit: “Deze twee unieke profielen vormen een perfecte brug tussen Transfer en haar klanten. Binnen onze crossthinking mindset hebben we twee vakkundige personen aan boord die zowel de ervaring van media agentschappen, als die van regies beheersen”.

Daarnaast wordt er een aparte entiteit opgericht om de planning van TF1 verder in goede banen te leiden. Dit team zal geleid worden door Olivier Vandermeule, die naast zijn huidige functie als Research Director, ook TF1 Planning Director is. Op deze manier wil Transfer een antwoord bieden op de vragen van de markt en de betere service naar de klanten garanderen. Verder zal Eline Hereygers, naast haar functie als Head of Planning, de financial reporting van Transfer op zich nemen.

Een nieuwe vaste waarde bij Transfer is Gauthier Piret, waar hij in de functie van Strategic Sales het bedrijf zal helpen met het maken van commerciële keuzes. Verder maakt Planner Sam De Clerck de overstap naar Sales. Zijn kennis en ervaring als Transfer-Planner zullen van grote bijdrage zijn voor zijn nieuwe positie. Hij zal de functie van Junior Account Manager opnemen.

 

Version française