Nieuw management voor Transfer

 

Version française: cliquez ici

 

Antwerpen, 6 maart 2018

 

Birgitta De Smet en Koenraad Deridder dragen na zes succesvolle jaren de leiding van Transfer over om nieuwe opportuniteiten te kunnen aangaan. De rol van Michel Dupont wordt vanaf 26 maart 2018 uitgebreid tot General Manager. Het management wordt aangevuld met Laetitia De Dycker (Sales Director) en Eline Hereygers (Head of Planning).

Transfer, de reclameregie, werd in december 2011 opgericht door Birgitta De Smet en Koenraad Deridder met Fox Networks Group Europe & Africa als strategische partner. Sinds haar lancering is het bedrijf snel gegroeid. De missie om een leidende reclameregie uit te bouwen voor themazenders in Vlaanderen en in Wallonië is volbracht. Vandaag vertegenwoordigt Transfer 44 TV stations waaronder deze van succesvolle nationale spelers zoals Studio 100, Roularta, Mediahuis, FTL en PMG en internationale spelers zoals Viacom, Turner Broadcasting, Vice en sinds september 2017 TF1.

Marco De Ruiter, Executive Chairman of Transfer en Managing Director van Fox Networks Group Benelux en Duitsland zegt:
“Birgitta en Koenraad hebben een fantastische business uitgebouwd en over de jaren een uitstekend team samengesteld, dat in staat is om Transfer verder te zetten. Ik wens Birgitta en Koenraad al het beste voor de toekomst en feliciteer Michel, Laetitia en Eline met hun nieuwe uitgebreide rol.” Deborah Armstrong, EVP Media Sales & Partnerships Fox Networks Group Europe & Africa voegt hier aan toe: “Het succes van Transfer is rechtstreeks toe te wijzen aan de sterke ondernemingskracht van Birgitta en Koenraad. Het bedrijf is gebouwd op hun visie en toewijding. Het was een plezier om de laatste zes jaren met hen beiden te werken.”

Birgitta De Smet, CEO en Managing Partner van Transfer:
“Wie had 6 jaar geleden gedacht dat Transfer een reclameomzet van 123 miljoen euro zou halen? En 44 zenders in regie zou hebben? Ik bedank alle mediabureaus, adverteerders en de zender-partners voor hun geloof en vertrouwen in ons en voor de kansen om dit mooie bedrijf uit te bouwen! Zeer trots ben ik op het team van 25 medewerkers dat we hebben kunnen opbouwen. Veel jonge gedreven mensen zoals Sales Director Laetitia en Head of Planning Eline, die er van dag 1 bij waren en uitgegroeid zijn tot toppers in het vak. Maar ook zeer ervaren krachten die voor ons gekozen hebben uit vele andere mogelijkheden. Transfer is bij hen in goede handen”.

Koenraad Deridder, Managing Partner van Transfer:
“We zijn er ook fier op dat we thematische televisie als een apart maar sterk aanbod succesvol in de markt hebben kunnen zetten. De kwalitatieve meerwaarde van themazenders wordt nu door alle grote inkopers erkend. We hebben ook nieuwe klanten kunnen warm maken voor het medium televisie. We zijn ervan overtuigd dat we Transfer future proof achterlaten. Zo lanceert Transfer midden dit jaar het meest geavanceerde tradingplatform in de Belgische televisiemarkt, YourTransfer, inclusief een sterk aanbod in premium online video en addressable tv. Conclusie is dan ook: the best is yet to come voor Transfer.”

 

For more information:

Birgitta De Smet

+323 613 22 55

Birgitta@mytransfer.be