Première Mighty Magiswords en nieuwe afleveringen van Ben 10 verwelkomen de lente op Cartoon Network

Primeur: Mighty Magiswords is eerste multiplatform reeks van Cartoon Network!

Vanaf 6 maart, elke weekdag om 17u

Op 6 maart gaat Cartoon Network in Vlaanderen van start met een primeur. Vanaf die dag kan voor het eerst een reeks van de zender zowel op televisie, YouTube, via de app en op de website bekeken worden. Mighty Magiswords, de nieuwste reeks uit de befaamde Cartoon Network Studios en bedacht door Kyle A. Carozza (The SpongeBob Movie: Sponge Out of Water en Animaniacs), is zo de eerste multiplatformreeks van de zender.

In de reeks maak je kennis met de hyperactieve Prohyas en zijn zus Vambre, die als team ten strijde trekken met hun bedrijfje Krijgers te Huur. De meest idiote uitdagingen worden aangenomen en dit brengt het duo naar de vreemdste uithoeken van de wereld. Opvallend is het wapenarsenaal van het koppel: vreemde en vaak knotsgekke, magische zwaarden, waarvan ze er nooit genoeg kunnen hebben.

Zin in een machtig en magisch avontuur? Stem dan elke weekdag om 17u af op jouw favoriete zender.

Nieuwe afleveringen van Ben 10

Vanaf 20 maart, elke weekdag om 16u35

In maart presenteert Cartoon Network gloednieuwe afleveringen van Ben 10! De 10-jarige, energieke Ben Tennyson, die met zijn merkwaardige horloge buitenaardse krachten oproept, zet ook dit keer verschillende situaties naar zijn hand en roept de meest uiteenlopende schepsels en criminelen een halt toe.

Ben 10 draait om actie, spanning en heel veel plezier, waarbij favoriete en gloednieuwe aliens hun opwachting maken. Samen met zijn nichtje Gwen en Opa Max weet deze onvervalste tiener keer op keer de dag te redden.

Special: Het Verhaal van Finn

Zondag 26 maart vanaf 16u05

Bereid je voor op een maar liefst twee uur durende Tijd voor Avontuur special waarin Finn – samen met Jake, Beemo en Suzan – de voor hen onbekende wereld intrekken en op zoek gaan naar een speciaal eiland. Het is een queeste met als doel mensen en ook de herkomst van Finn te ontdekken, maar dit belooft allerminst een makkelijke missie te worden, vol onvoorstelbare gevaren!

Beleef het avontuur der avonturen en mis niets van deze zoektocht op zondag 26 maart, alleen bij Cartoon Network! De special Het Verhaal van Finn is tevens het startschot voor de gloednieuwe afleveringen van Tijd voor Avontuur, die vanaf maandag 27 maart elke weekdag om 18u te zien zijn.